Woningtypes Buitenoord fase 4 staan online

10 maart '21

Naar wat voor woning ben jij opzoek? We hebben de woningtypes met voorlopige prijzen op de website geplaatst. In Buitenoord fase 4A komen 12 tussenwoningen, 14 hoekwoningen en 18 twee onder één kapwoningen en in Buitenoord fase 4B komen 23 tussenwoningen met toewijzingscriteria. Heb je interesse? Meld je dan snel aan!

image alt

Meld je aan voor het woningtype van je voorkeur

Het woningaanbod in Buitenoord fase 4 is vergelijkbaar met de woningen uit de vorige fases. Zo komen er weer moderne woningen van Bedaux de Brouwer Architecten en klassieke woningen van Weusten Liedenbaum Architecten. Alle woningen hebben standaard 3 slaapkamers en een ruime tuin. Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Laat je NAW gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller je dit doet hoe groter de kans op een woning.

Concept vanafprijzen

De definitieve vanafprijzen voor Buitenoord fase 4 zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per woningtype op de website gepubliceerd. Binnenkort maken we ook de voorlopige prijzen op bouwnummerniveau bekend. De definitieve bouwnummer prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start.

image alt

Woningen met toewijzingscriteria

In samenwerking met de gemeente Wageningen en De Woningstichting zijn er afspraken gemaakt om de doorstroom van huurwoningen te bevorderen.  Huurders van de Woningstichting bestaande uit twee of meerpersoonshuishoudens die een zelfstandige woning achterlaten krijgen daarom voorrang. Niet alleen huurders van een eengezinswoning maar ook van een appartement. De exacte voorwaarden kan je lezen in de communicatie van De Woningstichting.  Een woning kopen. Hoe werkt dat eigenlijk?
  Benieuwd naar het nieuwe woningaanbod?