Woningen fase 7b toegewezen

6 december '23

De inschrijfperiode voor fase 7b is dinsdag 5 december om 14.00 uur gesloten. Er waren veel inschrijvingen. Inmiddels zijn alle woningen toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou. Inschrijfperiode gemist? Bekijk het beschikbare aanbod in andere fases en vraag direct een optie aan. 

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt, wordt een reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

Op dit moment staan alle bouwnummers onder optie. Er zijn wel nog woningen vrij in Buitenoord fase 3b en 8. Bekijk het aanbod op de pagina Woningen of op onderstaande kavelkaart. Jouw droomwoning nog beschikbaar? Klik op de knop 'Optie aanvragen', voor een vrijblijvende optie. 

Bekijk het woningaanbod
Heb je een vraag? Neem contact op
Ook wonen in Buitenoord? Bekijk het woningaanbod