Woning met afgewerkte badkamer

22 oktober '19

Weet je eigenlijk wel dat de woningen in Buitenoord fase 1 worden opgeleverd inclusief volledig afgewerkte badkamer? Dat scheelt dus flink in de kosten voor je je nieuwe woning kunt betrekken.

image alt

Villeroy & Boch sanitair

Alle 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen krijgen een luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. In de toiletruimte vind je een hangend toilet een een fonteintje en in de badkamer zit standaard een inloopdouche, hangend toilet, een ligbad en een wastafel van 60 x 49 cm met spiegel. Bij de vrijstaande woningen zijn dit twee wastafels. Het standaard bad is 180 x 80 cm maar bouwnummers 11 t/m 16 krijgen een bad van 170 x 70 cm. De vloertegels zijn 30 x 30 cm en de wandtegels 20 x 33 cm. Heb je andere wensen? Geen probleem alles is bespreekbaar. 

Meer informatie
image alt

Sphinx sanitair

Alle hoek- en tussenwoningen (m.u.v. de koopwoningen met toewijzingscriteria) krijgen een badkamer met sanitair van Sphinx uit de 280 serie en kranen van Grohe. In de toiletruimte vind je een hangend toilet een een fonteintje en in de badkamer zit standaard een inloopdouche, hangend toilet en een wastafel van 48 x 60 cm met spiegel. De vloertegels zijn 30 x 30 cm en de wandtegels 20 x 33 cm. Heb je andere wensen? Geen probleem alles is bespreekbaar.

De koopwoningen met toewijzingscriteria krijgen ook sanitair van Sphinx maar dan uit de 300 serie. Het sanitair bestaat uit een toilet, fontein, douche en een wastafel van 36 x 25 cm. De wandtegels zijn 15 x 20 cm en de vloertegels 15 x 15 cm. 

Badkamer koopwoning met toewijzingscriteria Meer informatie
Badkamer hoek- en tussenwoningen Meer informatie