Wat is er nog beschikbaar in Buitenoord fase 1?

30 april '20

Er zijn nog slechts 3 woningen vrij in Buitenoord fase 1. Het gaat om twee vrijstaande woningen en één 2 onder 1 kapwoningen. Zit er een woning voor jou tussen?

image alt

Bouwnummer 17

Bouwnummer 17 is door het vele groen aan de zijkant van de woning mooi gelegen. Deze 2 onder 1 kapwoning heeft een woonoppervlakte van 182 m2 en een ruime berging naast de woning met oprit voor een auto. De tuin ligt op het Zuid-Westen dus je kunt hier vrijwel de hele dag genieten van de zon. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers ene en Villeroy & Boch badkamer. De zolder is naar eigen wens in te delen. 

Prijs woning € 633.00 v.o.n.

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 67

Ook deze vrijstaande woning is lekker ruim. De woning heeft een woonoppervlakte van 182 m2 en standaard 3 slaapkamers. De ruime zithoek vind je aan de voorkant van het huis. Aan de achterkant van het huis vind je de keukenopstelling. Vanuit de keuken bereik je door middel van openslaande deuren de tuin die met een tuinligging op het Zuiden lekker zonnig is. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een Villeroy & Boch badkamer. En de zolder is vrij in te delen.

Prijs woning € 653.000 v.o.n.

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 81

Opzoek naar een betaalbare 2 onder 1 kapwoning? Bouwnummer 81 heeft een woonoppervlakte van 155 m2 en kost net iets meer dan vijf ton. Deze 2 onder 1 kapwoning heeft een berging naast het huis en 2 parkeerplekken op eigen terrein. De woonkamer met open keuken is lekker ruim en door middel van openslaande deuren kan je de tuin bereiken. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. Wil je graag een extra slaapkamer hebben? Realiseer deze dan op zolder. 

Prijs woning € 509.000 v.o.n.

Woning bekijken

Overtuigd?

Wacht niet te lang! Er zijn nog slechts 5 bouwnummers vrij in Buitenoord fase 1. Interesse? Bekijk de beschikbare woning hieronder op de verkavelingskaart. En bel Barten Tiemessen Makelaardij op 0317-422600 voor een vrijblijvende optie of stuur een mail naar [email protected].

  Woningaanbod bekijken
  Contact opnemen