Allerlaatste fase: Buitenoord fase 7b

23 november '23

Ben je op zoek naar een vrijstaand huis of een 2 onder 1 kapwoning in Wageningen? De allerlaatste woningen in Buitenoord gaan eind november in verkoop. 

29 november 2023

Kom je ook?

Kom je op woensdag 29 november van 13.30-16.00 uur binnenkijken in een vrijstaande woning? Er ligt een flyer met meer informatie over alle woningen in Buitenoord fase 7b voor je klaar.

image alt

Open huis

Kom kijken in een vrijstaande woning (bouwnummer 266) onder het genot van kopje koffie, thee of warme chocolademelk mét slagroom. Het verkoopteam staat voor je klaar.  

Ben je geïnteresseerd in een 2 onder 1 kapwoning? Ook dan ben je van harte welkom! De projectmakelaar, ontwikkelaar, aannemer en financieel adviseur staan je graag te woord.

Wanneer je door de Nijlantsingel loopt kan je meteen het metselwerk van de woningen bekijken. Extra handig wanneer je nog twijfelt tussen een aantal bouwnummers. 

Locatie open huis bekijken
henk

Financiële vragen?

Heb je van tevoren al financiële vragen of wil je graag een financiële check laten doen? Neem dan vast contact op met een financieel adviseur. Henk Janssen van de Rabobank helpt je graag en is ook tijdens het open huis aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. 

Henk Janssen
06-1260155
[email protected]

  Naar het woningaanbod
  Wanneer start de verkoop?