Online kennismaken met je toekomstige buren

7 mei '20

Alle kopers van een woning in Buitenoord fase 1 hebben op donderdag 30 april een borrelplank ontvangen om zo onder het genot van een hapje en drankje online hun toekomstige buren te leren kennen. Bijna iedereen was deze avond online aanwezig. 

Een geslaagde avond

Bij de meet & greet waren het eerste kwartier de makelaars en medewerkers van BPD aanwezig. Daarna zijn de kopers opgedeeld in 4 groepjes en zo ontstond er een straatborrel. Een aantal kopers wonen al in Kortenoord en dat bevalt ze zo goed dat ze een paar 100 meter verderop een groter huis hebben gekocht in Buitenoord. Met name de koeling in de zomer, lage maandlasten voor hun energierekening en de zonnepanelen die afgelopen maand een superopbrengst hadden vanwege de vele zonuren zorgen er voor dat ze graag in Kortenoord willen blijven wonen. Daarnaast speelde de architectuur van de woningen en de woonplek aan het park ook een rol in deze keuze. 

Verder werden er tips uitgewisseld hoe je het beste een badkamer en keuken uitzoekt in tijden van Corona. Daarnaast is er meteen een whatsapp groep aangemaakt om verder met elkaar in contact te blijven. En is zelfs de toekomstige oppas voor de kinderen al aangeboden. Kortom de avond was zeer geslaagd!

Ik heb een vraag? Contact opnemen
Wil je ook wonen in Buitenoord? Bekijk het beschikbare woningaanbod