30 september 2023

Openhuizenroute in Buitenoord fase 3, 7 en 8

Op zaterdag 30 september ben je van harte welkom op de bouwplaats van Buitenoord in Wageningen. Kom vrijblijvend langs voor een lekkere kop koffie, kom meer te weten over de woningen en leer de omgeving kennen. Aanmelden is niet nodig!

Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

15 september '23

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in Buitenoord? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en kijk binnen in een vrijstaande woning en villa in aanbouw. Op zaterdag 30 september ben je van harte welkom. Kom een kijkje nemen in één van de woningen in aanbouw en laat je geheel vrijblijvend informeren.

image alt

Zet in je agenda!

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Er staan professionals voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We ontvangen je graag op de bouwplaats aan de Nijlantsingel en de Haarweg in Wageningen. Zet de datum en tijden alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. De koffie staat klaar!

We staan voor je klaar om je alles te vertellen over fase 7 en 8 op de Bouwplaats Nijlantsingel, Wageningen tussen 11.00 en 15.00 uur. Hier kun je ook binnenkijken in een vrijstaande woning in aanbouw.

Tussen 13.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom om informatie op te halen over fase 3, je vindt ons hier Bouwplaats Haarweg, Wageningen Kijk dan gelijk even binnen in een villa in aanbouw.

Wanneer kan ik er gaan wonen? Bekijk de planning
Wil je hier wonen? Bekijk de beschikbare woningen