Nieuw woningaanbod Buitenoord fase 5 en 6

2 juli '21

We hebben goed nieuws, het nieuwe woningaanbod in Buitenoord staat nu op de website. Er worden maar liefst 79 woningen gerealiseerd in Buitenoord fase 5 en 6. Deze fase aan de rand van de wijk bestaat uit 30 woningen met toewijzingscriteria, 1 tussenwoning, 14 hoekwoningen, 22 2 onder 1 kapwoningen en 12 vrijstaande woningen. Je woont hier groen, duurzaam, comfortabel en met een fantastisch uitzicht op het Binnenveld en de Grebbeberg.

Woningaanbod bekijken
image alt

Meld je aan voor het woningtype van je voorkeur

Naar wat voor woning ben jij opzoek? Het woningaanbod in Buitenoord fase 5 en 6 is qua rijwoningen vergelijkbaar met de woningen uit de vorige fases. Zo komen er weer moderne woningen van Bedaux de Brouwer Architecten en klassieke woningen van Weusten Liedenbaum Architecten. De vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen aan de Westrand zijn daarentegen uniek omdat ze nog niet eerder zijn gebouwd en vrij uitkijken over de weilanden. Daarnaast zijn enkele woningen ontworpen door een nieuwe architect namelijk EVE Architecten, bekend door het gebruik van rietenkappen. 

Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Bekijk het woningaanbod met de voorlopige vanafprijzen en laat je NAW gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller je dit doet hoe groter de kans op een woning.

Concept vanafprijzen

De definitieve vanafprijzen voor Buitenoord fase 5 en 6 zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per woningtype op de website gepubliceerd. Binnenkort maken we ook de voorlopige prijzen op bouwnummerniveau bekend. De definitieve bouwnummer prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start. Naar verwachting gaan deze woningen net na de zomervakantie in verkoop. 

Woningen met toewijzingscriteria 
In samenwerking met de gemeente Wageningen en De Woningstichting zijn er afspraken gemaakt om de doorstroom van huurwoningen te bevorderen. Huurders van de Woningstichting bestaande uit twee of meerpersoonshuishoudens die een zelfstandige woning achterlaten krijgen daarom voorrang. Niet alleen huurders van een eengezinswoning maar ook van een appartement. De exacte voorwaarden kan je lezen in de communicatie van De Woningstichting.

  Een woning kopen. Hoe werkt dat eigenlijk?
  Benieuwd naar het nieuwe woningaanbod?