Meer-en minderwerk beschikbaar

18 oktober '19

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Met uitbouw, een dakkkapel of dakraam? De meer- en minderwerklijsten zijn beschikbaar. Bekijk ze op de website bij het bouwnummer. Heb je al ideeën?

image alt

Een woning naar jouw zin

In gedachten heb je jouw nieuwbouwwoning al helemaal ingericht. Je ziet precies voor je hoe alles eruit komt te zien en welke opties je wilt. Als je weet wat jouw keuze is, wil je ook weten welke kosten dit met zich meebrengt. Bij ieder bouwnummer staat onder het kopje "download" een keuzelijst. Daar zijn de prijzen zichtbaar, maar deze vind je ook in de Mijn Eigen Huis Omgeving. Alles is compleet om je keuze te maken. Kies je bijvoorbeeld voor een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter of wil je graag de trapkast vergroten? Bekijk dan de optie tekeningen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Voor bouwnummer 119 t/m 128 is het ook mogelijk om te kiezen voor een vide, zoals op het plaatje hiernaast. De prijs hiervan is op aanvraag. 

Dakkapellen per architect

Zowel in de Mijn Eigen Huis Omgeving als onder het bouwnummer kan je de mogelijke opties vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld 3 soorten dakkapellen. Dakkapel WLA hoort bij bouwnummers: 11 t/m 17, 64 t/m 67, 80 t/m 93 en 117 en 118. De dakkapel van Bedeaux hoort bij bouwnummer 26 t/m 32 en 119 t/m 128. En de dakkapel Humble hoort bij bouwnummers 102 t/m 109 en 129 t/m 137.

  Woningaanbod bekijken
  Ik heb een vraag