Buitenoord
Logo Logo
26 juni '19

Maak vast kennis met de makelaars van Buitenoord

Voor velen geen onbekenden! Want zelfstandig verkoopadviseur Jim Smith en Barten Tiemessen Makelaars waren ook al betrokken bij de verkoop van de woningen in Tuinwijk. Ze gaan ook de verkoop van Buitenoord verzorgen. Zullen we nader kennismaken?

Barten Tiemessen Makelaars

Het team van Barten Tiemessen Makelaars is een goede bekende van Kortenoord. Zij verkopen al vanaf het eerste uur woningen in dit nieuwe gebied. Als plaatselijke makelaar zijn zij al 40 jaar betrokken bij nieuwbouw in en om Wageningen, ervaring met nieuwbouwwoningen is dus ruim aanwezig! Makelaars Theo Tiemessen en Alexander van Voorst proberen elke dag weer de verwachting van de klant te overtreffen. Barten Tiemessen Makelaars is een deskundig makelaarskantoor met een hecht team. 

Verkoopadviseur Jim Smith

Jim Smith is als zelfstandig verkoopadviseur werkzaam voor Buitenoord. Ook hij is al jaren betrokken bij de verkoop van Tuinwijk en heeft al heel wat nieuwe bewoners van advies voorzien of aan een Kortenoord woning geholpen. Hij kan je alle ins en outs vertellen van de woningen in Buitenoord fase 1 én je begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Afspraken met Jim vinden plaats in het informatiecentrum in Wageningen. 

Jim Smith

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.