Hoera, de hoerabrief voor Buitenoord fase 1!

29 juni '20

Eindelijk goed nieuws voor de kopers van een woning in Buitenoord fase 1. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie naar de notaris mogen.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar voor 1 september langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer start de bouw?

Binnenkort maakt de aannemer bekend wanneer er gestart wordt met het aanbrengen van de bodembronnen voor de warmtepompen en wanneer de heiwerkzaamheden starten. We zullen tijdens de bouwperiode ook maandelijks foto’s op de website delen om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning in Buitenoord. Wij wensen de kopers van een woning in Buitenoord fase 1 mede namens Trebbe een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Wil je ook wonen in Wageningen.? Beschikbaar woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen