Eerste woningen Buitenoord fase 2 verkocht! Wat is er nog beschikbaar?

21 juli '20

Hoera, de eerste 7 woningen in Buitenoord fase 2A en 2B zijn verkocht en er staan nog circa 40 tekenafspraken gepland. Kopers, gefeliciteerd! Wil je ook wonen in Buitenoord Wageningen? Er zijn nog 10 woningen vrij in Buitenoord fase 2A en 3 woningen in Buitenoord fase 1. Voor een vrijblijvende optie bel je Barten Tiemessen Makelaars op 0317-422600.

Bekijk beschikbaar woningaanbod

Bouwnummers 64 en 67

De bouw van deze twee vrijstaande woningen is reeds gestart. Dat is een voordeel want dan kan je er ook al sneller wonen! Bouwnummers 64 en 67 hebben een woonoppervlakte en een tuin van 182 m2 op het Zuiden. Naast de woning vind je een grote berging en een oprit met twee parkeerplaatsen. De keuken heeft openslaande deuren en grenst aan de achtertuin. Aan de voorkant van het huis vind je een riante zithoek. Met standaard 5 slaapkamers en een grote zolder die je zelf kunt indelen is er genoeg plek voor het hele gezin. 

Bouwnummers 64 en 67
Bouwnummers 17 en 42

Bouwnummers 17 en 42

Bouwnummer 17 en 42 zijn bijna identiek. Ze hebben beide een tuin op het Zuiden, circa 182 m2 woonoppervlakte en openslaande deuren aan de voorzijde en achterzijde. De keuken zit aan de achterkant van het huis en de riante zithoek aan de voorkant. Daarnaast vind je op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer en de zolder is nog vrij indeelbaar. Het enige grote verschil tussen deze twee woningen is dat bouwnummer 17 al in aanbouw is dus die woning wordt sneller opgeleverd. 

image alt

Bouwnummers 155, 157 en 164

Deze twee vrijstaande woningen zien er van buiten en binnen hetzelfde uit. Waar het verschil hem inzit? Bouwnummer 164 heeft een berging naast het huis met een oprit met twee parkeerplaatsen en bouwnummer 155 heeft de berging achterin de tuin staan en krijgt 2 parkeerplaatsen toegewezen op het hofje achter het huis. 

Deze prachtige Bedaux de Brouwer 2 onder 1 kapwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 178 m2. Door de zij-entree zijn er echt twee aparte ruimtes gecreëerd voor de keuken en woonkamer. Ideaal als je straks vrienden over de vloer krijgt! Terwijl jullie lekker dineren, kijken de kinderen in de woonkamer tv. Op de eerste verdieping vind je een badkamer en 3 slaapkamers waarvan de masterbedroom meer dan 25 m2 groot is. En de zolder? Die is nog naar wens in te richten. 

Bouwnummers 172 en 195

Bouwnummer 172 en 195

Opzoek naar een ruimte 2 onder 1 kapwoning in jaren '30 stijl? Dan voldoen bouwnummers 172 en 195 aan jouw verwachtingen! Deze twee woningen hebben allebei een woonoppervlakte van 183 m2 en een grote tuin. naast de woning vind je een berging en een oprit met twee parkeerplaatsen. De keuken, die groot genoeg is voor een kookeiland, grenst aan de tuin en aan de voorkant van het huis vind je een riante woonkamer. Op de eerste verdieping vind je een badkamer en 3 slaapkamers. En op zolder kan je zelf nog helemaal los gaan! 

image alt

Bouwnummers 234, 236 en 239

Op zoek naar een ruime vrijstaande woning met garage? Deze vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van 183 m2 en staat op een perceel van maar liefst 412 m2. Via de zij-entree kom je de woning binnen. Aan de achterkant vind je de tuingerichte keuken en aan de voorkant een royale woonkamer. De woning heeft 3 slaapkamers, maar de zolder is ruim genoeg voor het realiseren van extra kamers. 

Bouwnummer 236 en 239 bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. Met de grote berging naast de 2 onder 1 kapwoning heb je nooit meer te weinig plek voor al die sportspullen, fietsen en tuingereedschap. En de open woonkamer is ruim genoeg voor een grote hoekbank en een kookeiland. Een badkamer en 3 slaapkamers vind je op de eerste verdieping. En mocht dat nog niet genoeg zijn dan realiseer je op zolder met gemak 1 of 2 extra slaapkamers. Wat wil je nog meer? 

Bouwnummer 243

Bouwnummer 243

Dit is de enige 2 onder 1 kapwoning met lichte steen die nog vrij is in Buitenoord. De woning heeft een oppervlakte van 149 m2 en standaard 3 slaapkamers. De keuken heeft openslaande deuren naar de diepe tuin op het Zuiden en naast de woning vind je een berging en twee parkeerplaatsen. 

  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen