Een keuken in je eigen stijl

15 juni '20

De moderne keuken van nu fungeert meer en meer als warme leefplek; koken betekent nu eenmaal gezelligheid. Met je familie, vrienden of gewoon gezellig met zijn tweeën. Er is geen standaard keuken opgenomen in de koopsom van je woning in Buitenoord fase 2 echter biedt LIV woonbelevingscentrum een ruim en actueel aanbod van keukens in de showroom waar je volop inspiratie kunt opdoen.

Alles onder één dak

Hoe fijn is het wanneer je straks een afspraak hebt bij LIV voor je badkamer dat je hier ook meteen jouw droomkeuken kunt uitzoeken. En dat je bij aankoop van een keuken profiteert van een vaatwasser cheque t.w.v. € 699.

Bij LIV woonbelevingscentrum draait alles om het realiseren van jouw woonwensen. Je vindt hier vier modelwoningen op ware grootte, die jou een maximale beleving geven. Ga in je nieuwe keuken staan en ervaar de ruimte. Beleef zelf welke aanpassingen je nodig hebt. Vakkundige keukenadviseurs in LIV helpen jou met liefde en plezier op weg om de beste keuzes te maken voor jouw nieuwe keuken. Passend bij jouw levensfase, jouw persoonlijke woonstijl en budget. Graag nodigen wij je uit om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Onze vakbekwame keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vaatwasser cheque
  Meer weten over de badkamer
  Keukenflyer bekijken