Dit is de badkamer van Buitenoord fase 5 en 6

9 september '21

De badkamer is de plek om te ontspannen na een dag hard werken. Bij alle woningen uit Buitenoord fase 5 en 6 is een badkamer bij de prijs inbegrepen. Maar wat voor merk sanitair zit er standaard in en is een bad bij de prijs inbegrepen? We vertellen je het graag! Heb je andere wensen? Geen probleem alles is bespreekbaar.

image alt

Villeroy & Boch sanitair

Alle 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen uit Buitenoord fase 5 en 6 A krijgen een luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. In de toiletruimte vind je een hangend toilet een een fonteintje en in de badkamer zit standaard een inloopdouche met gemetseld muurtje of glazenwand, hangend toilet, een ligbad van 180 x 80 cm en een wastafel van 60 x 49 cm met spiegel van 57 x 40 cm. De vrijstaande woningen krijgen standaard 2 wastafels en 2 spiegels. De vloertegels zijn 30 x 30 cm en de wandtegels 20 x 33 cm. 

Op het plaatje hiernaast zie je de standaard toilet, wastafel, vloertegels en wandtegels. Het bad ontbreekt en de douche krijgt een glazen wand of een gemetseld muurtje. 

Geberit sanitair

Alle hoek- en tussenwoningen uit Buitenoord fase 5 en 6 A krijgen een badkamer met sanitair van Geberit uit de Renova serie en kranen van Grohe, zoals te zien op de foto links. In de toiletruimte vind je een hangend toilet een een fonteintje en in de badkamer zit standaard een inloopdouche, hangend toilet en een wastafel van 48 x 60 cm met spiegel. De vloertegels zijn 30 x 30 cm en de wandtegels 20 x 33 cm. 

Op de foto rechts zie je de standaard badkamer van de tussenwoningen met toewijzingscriteria, Buitenoord fase 5 en 6 B. De toiletruimte bestaat uit een toilet en een fontein. In de badkamer vind je een douche en een wastafel van 45 x 60 cm cm uit de Econ serie. De wandtegels zijn 15 x 20 cm en de vloertegels 15 x 15 cm. 

2
1
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod