Nieuw: direct een optie aanvragen

9 oktober '20

Heb je interesse in één van de appartementen in De Lichtpen en ziet dat jouw favoriet nog vrij is? Dan vraag je direct een optie aan via de website. Het is heel eenvoudig en op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. We leggen je uit hoe het werkt!

image alt

Zo vraag je de optie aan

Soms gebeurt het weleens. Je ziet een prachtige nieuwbouwwoning, hij is nog beschikbaar maar de verkoop is al gestart en de inschrijftermijn is verstreken. Te laat? Nee hoor! Je vraagt nu heel eenvoudig een optie aan bij de woning die in verkoop is en waarvan de status 'vrij' is. Heel simpel door op de knop "Optie aanvragen" te drukken. Dat scheelt een telefoontje met de makelaar of ons verkoopteam. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account van Mijn Eigen Huis aanmaakt, als je dat nog niet hebt. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Woningaanbod
image alt

Woning toegewezen?

Heb je een bericht ontvangen dat je de woning toegewezen hebt gekregen? Bevestig de optie in jouw account van Mijn Eigen Huis en de woning is dan voor jou gereserveerd. Daarna maak je een keuze hoe je het aankoopproces verder wilt doorlopen. Wil je eerst nog een gesprek met de makelaar of wil je de woning direct kopen? Dat bepaal jij zelf!

  Meer weten over financiering
  Naar het woningaanbod