De verkoop van fase 7 is gestart!

28 november '23

Het is zover: de verkoop van Buitenoord fase 7b is gestart! De verkoopdocumenten staan online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en is mogelijk tot en met dinsdag 5 december 14.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen.

Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot dinsdag 5 december 14.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Woensdag 6 december vindt de toewijzing plaats. Na 14.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Ga naar de woningen

Open huis Buitenoord fase 7b

Ben je op zoek naar een vrijstaand huis of een 2 onder 1 kapwoning in Wageningen? Kom je op woensdag 29 november van 13.30-16.00 uur binnenkijken in een vrijstaande woning? Er ligt een flyer met meer informatie over alle woningen in Buitenoord fase 7b voor je klaar.

  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning