Deze woning is (n)iets voor jou!

12 april '24

Deze villa in Wageningen is (n)iets voor jou! Tenminste, als je graag in de randstad wilt wonen, houdt van een grote tuin en een vrij uitzicht wilt hebben.

Maar...

Houd jij van...

...wonen in een levendige omgeving? Wil jij wonen in een energieneutraal huis met een fijne compacte tuin? En heb jij behoefte aan een groene omgeving en voorzieningen op fietsafstand?

Dan is wonen in deze villa aan de Haarweg in Wageningen wel iets voor jou!

Laat je inspireren door de verhalen van misschien wel jouw toekomstige buren.

Anita & Jan

“Sinds een paar maanden wonen wij met groot plezier in Buitenoord fase 3A. De unieke bouwstijl van de woningen sprak ons direct aan. De woningen zijn ruim, knus en sfeervol. Ons huis is voorzien van de meest recente duurzame voorzieningen. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en isolatiematerialen. Dit zorgt onder andere voor lage energielasten en een optimaal klimaat in huis. De kavels van de woningen in deze wijk zijn ook buitengewoon ruim.

Buitenoord is ideaal gelegen. De wijk ligt op fietsafstand van het oude centrum van Wageningen waar je heerlijk kan winkelen of een terrasje kan pakken. En om de hoek heb je prachtige wandel- en fietspaden door de groene weilanden en de bossen.

Verder is een groot voordeel van Buitenoord dat het een nieuwbouwwijk is dat al voorzien is van veel groen. Dat is heel bijzonder. Wij konden gelijk al genieten van de mooie bomen en de vogelgeluidjes.”

kopers

Haoye

“Buitenoord fase 3B kwam op mijn pad als geroepen! Ik studeer en doe onderzoek aan de Universiteit van Wageningen dat hemelsbreed 3 à 4 kilometer van Buitenoord ligt.

Wat mij gelijk aantrok in wonen in nieuwbouwwijk Buitenoord is, dat je gaat wonen in een veilige en sociale gemeenschap. Een groot pluspunt van nieuwbouw is dat je jouw woning volledig naar eigen smaak kunt inrichten. Het aanneembedrijf Kuiper bouw kan je in dit gehele proces goed begeleiden.

De kwaliteit van de bouwmaterialen van de woningen zijn hoog. Fase 3A bewijst dit! Een belangrijke reden voor mij was ook om nieuwbouw te kopen dat het een goede investering is. Nieuwbouwwoningen hebben goede potentie om op de vastgoedmarkt in waarde te stijgen.

Als laatste wil ik zeggen: Ik hoop dat wij buren worden!“

Wel interesse? Bekijk de woning
Vragen? Neem contact met ons op