Bouwnummers Buitenoord fase 5 en 6 staan online

1 september '21

De bouwnummers met de definitieve prijzen staan online. De stijgende woningmarkt, bouwkosten en de unieke ligging hebben er voor gezorgd dat de definitieve prijzen voor sommige woningen hoger zijn dan de eerder gecommuniceerde indicatieve prijzen. Nu de prijzen van de woningen definitief zijn vastgesteld kan je vast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. Wacht hier niet te lang mee want naar verwachting gaat Buitenoord fase 5 en 6 half september in verkoop. Welk bouwnummer is jouw favoriet? En wat is er bij de prijs inbegrepen? 

De verkavelingskaart is nog in ontwikkeling en wordt naar verwachting eind deze week bijgewerkt. 

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

image alt

Een zeer complete woning

  • Vloerverwarming 
  • Bodemwarmtepomp met boiler van 180 liter
  • Koelen van de woning
  • Mechanisch CO2-en vocht gestuurd ventilatiesysteem
  • HR++ glas
  • Een tuinlaarpakket
  • Een complete badkamer 

Alleen voor de vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen:

  • Unieke ligging aan de rand van Buitenoord
  • Uitzicht op de Grebbeberg en het Binnenveld
  • 2 eigen parkeerplaatsen

Doe vast een financiële check

Het is niet altijd makkelijk om een woning te kopen. Er zijn vaak veel kandidaten of die ene droomwoning staat al onder optie of is zelfs al verkocht. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van een woning in Villapark Facet. Bij de toewijzing van de woningen kijken we als eerste naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat bouwnummer? Dan kijken we naar de financiële check. Hebben meerdere kandidaten de financiële check toegevoegd? Dan kijken we als laatste naar de inschrijfduur voor dit project. Zo proberen we zo optimaal en eerlijk mogelijk de bouwnummers te verdelen.

Let op bij Buitenoord fase 5 en 6 B (woningen met toewijzingscriteria) is de toewijzing anders. We kijken dan eerst naar het aantal kandidaten per bouwnummer met een gezamenlijk maximaal inkomen van € 65.000, dan of er gehuurd wordt bij de Woningstichting, daarna naar de financiële check en als laatste naar de aanmeldduur. 

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het dus aan te raden een financiële check te laten doen. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

henk

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

Henk Jansen van Rabobank Vallei en Rijn denkt graag met je mee over wat er financieel mogelijk is. Hij kan inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning en kan gratis een financiële check voor je opstellen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je bellen naar 0318-660660 of een mail sturen naar [email protected].