Bouwnummers Buitenoord fase 1 live!

23 augustus '19

De bouwnummers met de voorlopige prijzen voor de woningen in Buitenoord fase 1 in Kortenoord Wageningen staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Bekijk snel het woningaanbod

Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Buitenoord fase 1 omvat 61 diverse woningen. Van tussenwoningen tot hoekwoningen en van vrijstaande woningen tot 2 onder 1 kapwoningen. Ook worden woningen met aanvullende toewijzingscriteria gerealiseerd. Het is een mooie mix geworden. Voor ieder wat wils! Welke woning spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een hoekwoning of vrijstaand huis? Vind je een grote tuin belangrijker of de ligging van de tuin? Gaat je voorkeur uit naar een modern of klassiek huis? De keuze is aan jou! 

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in Buitenoord fase 1 nog niet zijn vastgesteld, zijn er wel indicatieprijzen per bouwnummer bekend. De goedkoopste woning heeft een v.o.n. prijs van €220.000 en de duurste woning kost €690.000 v.o.n. Sommige woningen zijn  duurder geworden omdat ze nu meer woonoppervlakte hebben. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget past. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend. 

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van dit nieuwbouwplan in Wageningen. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Een account aanmaken