Beschikbaar woningaanbod

23 september '20

Buitenoord fase 1 is in aanbouw, maar er zijn nog 4 onverkochte woningen. Jij kunt dus de trotse eigenaar worden van één van deze woningen. De 3 vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoning zijn allemaal lekker ruim en worden volgend jaar opgeleverd. Zie jij jezelf wel wonen in Buitenoord? Vraag dan een vrijblijvende optie aan via de website.

Bekijk beschikbaar woningaanbod
image alt

Bouwnummers 64 en 67

Ben je opzoek naar een ruime vrijstaande woning in een kindvriendelijke wijk in Wageningen? Dan hebben we goed nieuws! Bouwnummer 64 en 67 hebben een woonoppervlakte van 182 m2 en zijn nog vrij. De twee vrijstaande woningen zijn al in aanbouw, dus volgend jaar zomer kan je hier al wonen. Deze C-vormige plattegrond is perfect in te delen! Aan de achterkant is ruimte genoeg voor het plaatsen van een groot kookeiland met een barretje. De ruimte tussen de keuken en woonkamer benut je door het plaatsen van een lange eettafel met 8 stoelen. En aan de voorkant van het huis creëer je een gezellig zithoek. De berging naast het huis is groot genoeg voor het opbergen van al je spullen. En op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer die je helemaal naar eigen wens kunt indelen. Op de zolder realiseer je met gemak 2 werkkamers, wel zo handig nu jullie zoveel vanuit huis werken.  

Woningen bekijken
image alt

Bouwnummer 17

Bouwnummer 17 is ook in aanbouw en biedt met 182 m2 genoeg ruimte voor het hele gezin. Aan de voorkant van het huis vind je een ruime zithoek met twee openslaande deuren. Het is een heerlijke lichte ruimte. Aan de achterkant vind je de keuken die je bijvoorbeeld in een hoek kunt plaatsen zodat het lekker ruimtelijk oogt. Een vierkante eettafel met 8 stoelen er omheen maakt het plaatje compleet. En de ruimte tussen de woonkamer en keuken kan je bijvoorbeeld goed gebruiken voor een werkplek, speelplek voor de kinderen of voor een piano. De berging aan de zijkant van het huis is ideaal voor het opbergen van al jullie spullen. Op de eerste verdieping vind je de casco badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 1 zeer riante masterbedroom. En op zolder creëer je met gemak een extra werkkamer of slaapkamer. 

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 81

Deze 2 onder 1 kapwoning in aanbouw heeft een woonoppervlakte van 155 m2 en een grote tuin op het Westen. In de berging naast de woning stal je de fietsen en tuinspullen. Aan de voorkant van het huis vind je de keuken en aan de achterkant een ruime zithoek met openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers van 9 m2, 15 m2 en 19 m2 en een casco badkamer die je naar eigen smaak kunt inrichten. Wat dacht je van visgraat wandtegels, marmer vloertegels, een stalen douchewand en een houten wastafelmeubel? Op de zolder realiseer je met gemak 2 werkkamers zodat je ook in de toekomst fijn thuis kunt werken. 

Woning bekijken
  Contact opnemen
  Meer nieuws lezen