Bouw Buitenoord fase 8 start binnenkort

17 november '23

Alle opschortende voorwaarden voor Buitenoord fase 8 zijn vervuld. De langverwachte hoerabrief is verstuurd naar alle kopers. Dat betekent dat de bouw officieel van start kan gaan en de kopers naar de notaris kunnen voor de juridische levering.

Wil je hier ook wonen? Er is nog 1 woning vrij. Bekijk snel het beschikbare woningaanbod en vraag een vrijblijvende optie aan.

Naar de notaris

De opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomsten, zijn vervuld. Alle kopers zijn daarom per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij de notaris. Als je een (gedeeltelijke) hypotheek nodig hebt, stuur dan (via je bank of adviseur) zo snel mogelijk je hypotheekstukken naar de notaris. Als je uit eigen middelen betaalt, verzoeken wij je direct contact op te nemen met de notaris om dit kenbaar te maken. Zodra de notaris de benodigde documenten heeft ontvangen, word je uitgenodigd om de akte van levering en de eventuele hypotheekakte te komen ondertekenen.

Eerste kwartaal 2024 start de bouw

Trebbe Bouw start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 11 woningen in Buitenoord fase 8. De verwachting is dat de aannemer in het eerste kwartaal van 2024 daadwerkelijk start met de bouw. Uiteraard worden er ook bouwupdates op de website geplaatst. 

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, wenst alle kopers en de aannemer een voorspoedige bouw toe!

  Meer nieuws lezen
  Ik heb een vraag