Bouw Buitenoord fase 7 start binnenkort

13 december '22

Alle opschortende voorwaarden voor Buitenoord fase 7 zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw officieel van start kan gaan en de kopers naar de notaris kunnen voor de juridische levering.

Naar de notaris

De opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomsten, zijn vervuld. Alle kopers zijn daarom per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij de notaris. Als je een (gedeeltelijke) hypotheek nodig hebt, stuur dan (via je bank of adviseur) zo snel mogelijk je hypotheekstukken naar de notaris. Als je uit eigen middelen betaalt, verzoeken wij je direct contact op te nemen met de notaris om dit kenbaar te maken. Zodra de notaris de benodigde documenten heeft ontvangen, word je uitgenodigd om de akte van levering en de eventuele hypotheekakte te komen ondertekenen.

In april start de bouw

Aannemer Trebbe start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 9 woningen in Buitenoord fase 7. De verwachting is dat de aannemer in april 2023 daadwerkelijk start met de bouw. Tijdens de bouw is de kopersbegeleider van LIV woonbelevingscentrum het aanspreekpunt voor vragen. Uiteraard worden er ook bouwupdates op de website geplaatst. 

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, wenst alle kopers en de aannemer een voorspoedige bouw!

  Meer nieuws lezen
  Ik heb een vraag