Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

17 juli '20

Hoera de zomervakantie is begonnen! Ook de aannemer, makelaars en kopersbegeleider genieten dan van een welverdiende vakantie. En daarom kan het zijn dat we wat minder goed bereikbaar zijn of dat een antwoord op jouw vraag wat langer kan duren. We wensen je alvast een fijne vakantie toe!

Trebbe Bouw en LIV wooncoaches

Trebbe Bouw heeft de afgelopen 2 weken niet stil gezeten. Nog voor de zomervakantie zijn ze begonnen met de grondboringen ten behoeve van de warmtepomp voor de woningen in Buitenoord fase 1. De verwachting is dat de boringen begin oktober afgerond zijn en daarna wordt er gestart met de heiwerkzaamheden. En dat er in september ook een strat bouw feestje wordt georganiseerd. Maar voor het zover is, genieten ook de werknemers van Trebbe Bouw van maandag 20 juli t/m vrijdag 7 augustus van een welverdiende vakantie.

Wooncoach Roxanne is met vakantie van 24 t/m 31 juli. En Lisette is afwezig van 31 juli t/m 18 augustus. Wel is er bij LIV de gehele vakantie periode iemand aanwezig aanwezig om kopers te woord te staan.

Makelaars en BPD

Wooncoach Jim Smith is waarschijnlijk van 14 t/m 31 augustus met vakantie. Het kan daarom zijn dat het beantwoorden van vragen langer dan duren. Kan je vraag niet wachten? Neem dan contact op met BPD of met Barten Tiemessen Makelaars, zij werken namelijk de hele zomer door. 

De klantenservice van BPD is tijdens de zomervakantie gewoon bereikbaar op 088-712 29 26 volgens de reguliere openingstijden. Het kan wel zijn dat het beantwoorden van jouw vraag wat langer duurt dan dat je normaal van ons gewend bent. Heb je een vraag? Bel of chat met ons team, of laat een bericht achter. Op werkdagen zijn wij tussen 9.00 en 21.00 uur beschikbaar, op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

  Naar het woningaanbod
  Ik heb een vraag