Afwerking woningen Buitenoord fase 3A

21 januari '22

Heb je al een woning in Buitenoord fase 3A op het oog? Dan ben je vast heel benieuwd hoe de woningen straks worden afgewerkt. We laten je het graag zien!

image alt

Inclusief Villeroy & Boch badkamer

Alle woningen in Buitenoord fase 3 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met Villeroy & Boch vloertegels 60 x 60 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 4 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 30 x 60 cm.

Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en spiegel. 

Ziet jouw droombadkamer er anders uit? Bespreek dit dan met de kopersbegeleider en bekijk de alternatieven mogelijkheden bij ProCasa.

Sanitair en tegels bekijken
image alt

De keuken is bij de prijs inbegrepen

Een luxe keuken met composiet werkblad is bij de woning inbegrepen. Deze complete keuken wordt geleverd inclusief vlakinbouwspoelbak met RVS mengkraan en een koelkast, magnetron, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging en vaatwasser. Alle apparatuur is van Siemens. De standaardkeuken wordt uitgevoerd in ultra mat met greeplijst. Voor alle elementen heb je de keuze uit diverse kleuren. De basiskeuken is te bezichtigen in de keukenshowroom. 

Heb je andere wensen? Geen probleem! Keller Keukens biedt een ruim aanbod van absolute A-merken. De ervaren keukenadviseurs vertellen je graag meer over de nieuwste trends en helpen je met het samenstellen van jouw droomkeuken! 

 

Bekijk de keuken brochure
  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk de planning