Aangepaste kavels bouwnummers 81 en 82

31 maart '20

Bouwnummers 81 en 82 hebben een andere kavelafmeting gekregen. En aangezien de kavel van de 2 onder 1 kapwoning kleiner is geworden, is ook de prijs verlaagd. In welke woning zou jij willen wonen? Ze zijn beide nog beschikbaar.

image alt

Een 2 onder 1 kapwoning met garage

Opzoek naar een betaalbare 2 onder 1 kapwoning? Bouwnummer 81 heeft een woonoppervlakte van 155 m2 en kost net iets meer dan vijf ton. Deze 2 onder 1 kapwoning heeft een garage naast het huis en 2 parkeerplekken op eigen terrein. De woonkamer met open keuken is lekker ruim en door middel van openslaande deuren kan je de tuin bereiken. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. Wil je graag een extra slaapkamer hebben? Realiseer deze dan op zolder.

Prijs woning € 509.000 v.o.n.

Bekijk bouwnummer 81
image alt

De grootste woning van Buitenoord

Deze vrijstaande woning is met 200 m2 de grootste woning van Buitenoord fase 1. De woning heeft een open keuken aan de achterkant van het huis en door de erker aan de voorkant ontstaat er een lichte ruime zithoek. Op de eerste verdieping vind je 3 riante slaapkamers een badkamer met Villeroy en Boch sanitair. De zolder is nog vrij in te delen, creëer hier bijvoorbeeld een grote masterbedroom met eigen badkamer. De keuze is aan jou!

Prijs woning € 693.000 v.o.n.

Bekijk bouwnummer 82

Zit jouw droomwoning hierbij?

Bekijk het beschikbare woningaanbod in de verkavelingskaart hieronder en bel Barten Tiemessen Makelaardij op 0317-422600 voor een optie of stuur een mail naar 
[email protected]

  Meer nieuws lezen
  Ik heb een vraag