In het spotlicht: laatste 2 villa's Buitenoord fase 3b

23 januari '24

Nagenoeg alle vrijstaande villa's van Buitenoord fase 3B zijn verkocht, op slechts 2 woningen na. Heb je altijd al willen wonen in een wijk met een ontspannen en gezellige sfeer? En stond een luxe, duurzaam en vrijstaand huis altijd al bovenaan je verlanglijstje? Dan is dit je kans. Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van deze laatste woningen. De bouw gaat al van start in februari 2024.

image alt

Bouwnummer 8

Bouwnummer 8 is een heuse eye-catcher! Stap binnen in deze prachtige vrijstaande woning met rieten kap. Met 188 m2 woonoppervlakte, luxe keuken met de optie voor een kookeiland, 4 royale slaapkamers waarvan de masterbedroom zelfs een mogelijkheid heeft voor een inloopkast, is deze villa het summum van luxe en comfortabel wonen. Fraaie details, zoals stompe deuren en een erker, maken het plaatje compleet. Onlangs is de positionering van deze villa op de kavel aangepast. Door de woning iets naar voren te plaatsen en de berging te draaien is de achtertuin aanzienlijk vergroot. Dat wordt genieten van lange zomeravonden. Voeg daar nog aan toe de luxe van een eigen oprit met 2 parkeerplaatsen en 2 ruime bergingen, en je hebt de ideale woning die aan al jullie wensen voldoet. 

Ja! Ik wil een optie
image alt

Bouwnummer 10

Bouwnummer 10, aan de rand van Buitenoord, is een prachtig vrijstaand huis met een chique rode gevelsteen, rieten kap en karakteristieke erker. Met 188 m2 woonplezier, 2 bergingen, 2 parkeerplaatsen en een grote achtertuin met veranda is dit jouw favoriete plek. De indeling van de woning is doordacht, van erker tot mogelijkheid voor een kookeiland, een luxe tuingerichte keuken, een bijkeuken en fraaie details zoals stompe deuren. Op de 1e verdieping vind je een badkamer, 3 slaapkamers, en een masterbedroom met de mogelijkheid voor een inloopkast. Op zolder wacht een 4e slaapkamer en ruimte voor eigen invulling. Stel je voor: deze kamer wordt misschien wel omgetoverd tot een thuiskantoor of gameroom voor de kinderen. Aan jullie de keus, de mogelijkheden zijn er. 

Ja! Ik wil een optie
image alt

Ultiem wooncomfort: pluspunten op een rij

Deze prachtige villa's bieden een uitgebreide lijst van luxe voorzieningen, zoals:

  • Een hoog afwerkingsniveau
  • Een bijkeuken
  • Een berging met overkapping
  • Een complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch
  • Een luxe keuken met Siemens apparatuur
  • Een masterbedroom met ruimte voor een inloopkast
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein

Duurzaam en comfortabel

De villa's zijn energieneutraal en voorzien van energielabel A++++. Ze beschikken over slimme duurzame technieken zoals zonnepanelen op het dak en een bodemwarmtepomp. De installatie voor de warmtepomp is natuurlijk netjes weggewerkt in de technische ruimte op de 2e verdieping. Bovendien is de hele woning voorzien van vloerverwarming dus nooit meer last van koude voeten. Hoe fijn is dat?

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in Buitenoord? Wanneer is de oplevering?