Villapark Facet, het kroonjuweel van Buitenoord

26 mei '21

Het duurzame Villapark Facet, het sluitstuk van Buitenoord: 28 prachtig vormgegeven, uitgekiende woningen rondom een groen hofpark is in verkoop.

Bekijk het woningaanbod

Intelligent ontwerp

Duurzaamheidsdoelstellingen, optimale leefbaarheid en sociale impact liggen aan de basis van Villapark Facet. Het basismodel van de woning is met behulp van kunstmatige intelligentie ontworpen. Uit tienduizenden parameters werd een optimaal resultaat geselecteerd. En vervolgens architectonisch verder uitgewerkt. Die samenwerking leidt tot een bijzonder resultaat. Een slim doordachte woning die ook architectonisch hoge ogen scoort.

image alt

Wonen in zijn slimste vorm

De fijne getemperde lichtinval in huis houdt het zomers aangenaam van temperatuur, terwijl in de donkere maanden de zon optimaal het huis kan verwarmen. Dit levert bovendien een bijzondere aanblik van de woning. Bijzonder zijn de opvallende raampartijen, als scherpe belijningen, facet geslepen. Royale woningplattegronden, een opvallende kamerbreedte van 9 meter. In de winter prettig behaaglijk met een zo zuinig mogelijk energieverbruik. En lekker koel in de steeds warmere Nederlandse zomers. Ook heel fijn: voor alle woondromen, behoeftes en wensen is nog alle ruimte. Een vide, open trap, werkkamer op begane grond of extra slaapkamer? Dat is aan jou!

image alt

Groen, groener, groenst!

Buitenoord ligt midden in de natuur: de ecologische waterberging in het noorden, de landelijke Haarweg in het zuiden en in het westen het panoramische uitzicht op natuurgebied Het Binnenveld en de Grebbeberg. Als vanzelf is er in Buitenoord veel zorg en aandacht voor de groene inrichting. De bloesembloeiende fruitbomen, groene lanen en natuurlijke struinpaden geven de woonomgeving een rustgevende, groene kwaliteit.

Meer over de visie

Op alle facetten een rond verhaal

De bijzondere vorm van de raampartijen geven een facet geslepen indruk. Wist je trouwens dat 'facet' geslepen betekent dat er een optimale breking en weerkaatsing van licht optreedt? Ook is het woord 'facet' afgeleid van 'facit'. En dat betekent weer ‘som, uitkomst en eindresultaat’.

  Ik heb een vraag
  Naar het woningaanbod