Samen genieten van de gemeenschappelijke tuin? Beslis mee!

29 juli '21

Als bewoner van een van de woningen in Villapark Facet ben je niet alleen eigenaar van een prachtige woning, maar ook mede-eigenaar van het tussengelegen mandelig terrein. Je woont hier letterlijk in het park. Samen met je medebewoners vormen jullie een Vereniging van Beheer en zijn jullie mede-eigenaar van het binnen gebied. We vertellen je graag wat het precies inhoudt.

Vereniging van Beheer

Het hof dat tussen de woningen ligt, is een gezamenlijk eigendom van de bewoners van Villapark Facet. Dit eigendom brengt met zich mee dat alle eigenaren van deze woningen samen verantwoordelijk zijn voor dit terrein, zoals het onderhoud en alles wat daarbij hoort. Dat wordt ook wel een Vereniging van Beheer genoemd. De maandelijkse kosten voor dit mandelig terrein bedragen circa € 20 - € 35,- per maand.

Wonen in een park? Hier kan het!

In het park worden bestaande bomen waar mogelijk gehandhaafd de architect heeft dit meegenomen in het ontwerp zodat dit perfect in de bestaande omgeving past. Het hof wordt door de aannemer ingericht en aan de Vereniging van Beheer opgeleverd. Het hof krijgt een erfinrichting waar slechts 15 kilometer per uur gereden mag worden. Zo is het een veilige plek voor jong en oud. Het hof nodigt uit om te spelen en ook om elkaar te ontmoeten. Zo wordt de ruimte ingericht met bankjes en veel groen.

1
  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws