Laatste kans: Wonen in Villapark Facet

25 juli '22

Een halfvrijstaande villa, 3 ruime slaapkamers en een hobbykamer, een fijne tuin op het zuidwesten, een terras op het noordoosten en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze droomwoning is de allerlaatste onverkochte woning in villapark Facet. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

image alt

9 meter breed

Bouwnummer 4 is de laatste onverkochte woning. Met een woonoppervlakte van circa 240 m2 heb je alle ruimte voor jou en je gezin. De living kijkt vrij uit, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. En wat een prachtige lichtinval! Er zijn meerdere grote ramen met openslaande deuren naar de grote tuin, waardoor de hele ruimte baadt in het licht. De woonkamer is met een breedte van 9 meter riant. Genoeg mogelijkheden voor een speelse eigen indeling.

image alt

Woondromen

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers. De masterbedroom biedt alle ruimte om bijvoorbeeld een inloopkast te realiseren. Wat een droom! De badkamer heeft ruimte voor een bad, 2 wastafels en een douchehoek. Het tweede toilet is separaat opgenomen in de indeling van deze verdieping. De tweede verdieping heeft een overloop met toegang tot de technische ruimte, het dakterras en de hobbykamer van ca. 42 m2. Hier kan je dus nog alle kanten mee op. Heb jij al een idee?

In aanbouw

De woning is al een aantal maanden in aanbouw. Naar verwachting is de oplevering medio het tweede kwartaal van 2023. Interesse in de woning? Op dit moment staat de woning onder optie. Klik op het bouwnummer op de knop ‘Zet me op de wachtlijst’, zodra de woning vrijkomt nemen we contact met je op. Het is mogelijk in overleg met de makelaar en de aannemer om de bouwplaats te bezoeken.

Bekijk de woningen
  Neem contact op
  Bekijk het woningaanbod