Concept plattegronden Villapark Facet

24 juni '21

De plattegronden van de halfvrijstaande woningen in Villapark facet zijn tot in de puntjes uitgedacht. Hierdoor zijn de ramen zo geplaatst dat er een optimale balans tussen zonlicht en warmte ontstaat. En is de woonkamer niet voor niks 9 meter breed. Je bent vast reuze benieuwd hoe dit in de plattegrond van de woningen is verwerkt. Daarom hebben we alvast de concept plattegronden onder het woningaanbod geplaatst. Kijk je mee?

Plattegronden bekijken
image alt

De perfecte indeling

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de definitieve plattegronden. Het kan dus zijn dat de indeling nog veranderd, maar het geeft al wel een goed beeld hoe de woningen er ongeveer van binnen uit komen te zien. Zo is er op de begane grond voldoende ruimte voor een keuken met kookeiland en een ruime zithoek met schuifdeur naar het terras. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer met separaat toilet. En de zolder met terras is nog vrij in te delen. Dit zou een perfecte masterbedroom, werkkamer of hobbykamer kunnen zijn. Er is qua indeling van alles mogelijk. Hoe ziet jouw perfecte plattegrond er uit? 

Op de afbeelding hiernaast zie je de situatietekening van Villapark. Op dit moment wordt deze uitgewerkt tot een interactieve verkavelingskaart. 

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod