Bouwupdate villapark Facet

17 maart '23

Er wordt hard gewerkt op de bouwplaats van Villapark Facet. Het resultaat in en rondom de woningen is steeds beter zichtbaar. We hebben weer wat foto's van de aannemer ontvangen en laten je de voortgang graag zien!

Update van de aannemer

De tuinmuren van blok A zijn gereed en inmiddels is de metselaar bezig met de tuinmuren van blok B. De voordeuren van blok A en C zijn afgehangen en de dakterrassen zijn voorzien van de aluminium muurafdekkers, onderhoudsvrije beplating en betontegels. Binnen in de woningen is het spuitwerk gereed en worden de binnendeurkozijnen en binnendeuren aangebracht. Daarnaast zijn de installateurs druk bezig met de afmontage.

Op blok D is de stukadoor bezig met het aanbrengen van het gevelstucwerk en op blok E wordt de gevelsteiger gereed gemaakt voor het isoleren van de gevels. Binnen in de woningen van blok D en E zijn de binnenwanden gereed, trappen gemonteerd en de dekvloeren aangebracht. Momenteel zijn de tegelzetter en stukadoor bezig in de woningen van blok D waarna zij starten met blok E.

Zodra de woningen van blok A, B en C zijn aangesloten door de nutsbedrijven zal de grondwerker beginnen met de terreininrichting zodat de woning bij oplevering goed bereikbaar zijn.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod