Bouwupdate villapark Facet

14 december '22

De winterse kou heeft toegeslagen maar er wordt hard gewerkt op de projectlocatie van Villapark Facet. We hebben zojuist weer een bouwupdate gekregen van de aannemer. Kijken en lezen jullie mee?

Aannemer aan het woord

Villapark Facet begint steeds meer haar vorm te krijgen. Net zoals bij blok A zijn bij blok C het gevelstucwerk en steenstrips aangebracht. Op dit moment wordt de steiger van blok C gedemonteerd en verloopt de afbouw voorspoedig. Het tegelwerk van diverse woningen is reeds aangebracht in de badkamers en toiletten. Inmiddels is bij blok A gestart met het metselwerk van de tuinmuren.

 

Blok B staat nog volledig in de steigers waarbij de aannemer op dit moment bezig is met het aanbrengen van het gevelstucwerk en de steenstrips waarna ook hier de gevelsteiger gedemonteerd wordt.

Bij blok D zijn alle kozijnen gemonteerd en bij blok E zijn de stelkozijnen gemonteerd. Daar volgen nog dit jaar de gevelkozijnen. De dakdekker is bezig met het aanbrengen van de dakbedekking van blok E. Bij beide blokken worden de trappen gemonteerd en binnenwanden geplaatst. Ook worden de gevelsteigers bij blok D en E opgebouwd.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod