Bouwupdate november 2022

22 november '22

We zijn alweer 3 maanden verder sinds de laatste bouwupdate en de bouwwerkzaamheden lopen voorspoedig. De villa's in Villapark Facet in Wageningen beginnen van buiten steeds mooier te worden. De aannemer heeft weer een update gestuurd en natuurlijk hebben we foto's voor je. Nieuwsgierig? Kijk en lees mee!

image alt

Demonteren gevel steigers

De gevelsteiger van blok A is gedemonteerd waardoor nu de eerste gevels zichtbaar zijn. Bij blok C zijn ze momenteel bezig met het aanbrengen van de steen strips op de begane grond. Zodra deze werkzaamheden gereed zijn, zal ook hier de gevelsteiger gedemonteerd worden. Tot slot worden bij blok A en C de muurafdekkers op de 1e en 2e verdieping geplaatst. Bij blok B wordt momenteel de gevelisolatie en het gevelstucwerk aangebracht.

image alt

Afbouw werkzaamheden

Separaat aan de gevelwerkzaamheden is de aannemer druk bezig met de afbouw werkzaamheden in de woningen van blok A, B en C. Zo zijn onder andere de trappen gemonteerd, binnenwanden geplaatst, dekvloeren gesmeerd, is de stukadoor gestart en sinds vorige week is ook de tegelzetter begonnen.

Van blok D en E is de ruwbouw reeds afgerond en is de aannemer gestart met het voorbereiden van de werkzaamheden aan de gevel. De stelkozijnen, houten zonweringkaders en kunststofkozijnen zijn gemonteerd bij blok D. De dakdekker is hier momenteel bezig met het aanbrengen van de dakbedekkingen. Voor blok E geldt dat de borstweringrekken zijn geplaatst en momenteel de stelkozijnen worden gemonteerd.

  Meer nieuws lezen
  Planning Villapark Facet