Afwerking woningen Villapark Facet

24 augustus '21

Heb je al een woning in Villapark Facet op het oog? Dan ben je vast heel benieuwd naar de afwerking. Alle woningen worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Een keuken is niet bij de prijs inbegrepen, maar er is wel een keukenaanbieding gemaakt. 

image alt

Sanitair en tegelwerk

De badkamer en toiletruimte worden standaard voorzien van Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen. Voor deze twee ruimtes kan gekozen worden uit verschillende wand- en vloerkleuren tegels. Badkamerleverancier Procasa weet wat een mooie tegel kan doen met je interieur. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een grote selectie aan tegels is er voor iedere woonstijl een passende oplossing. Bekijk het standaard sanitair en tegelwerk in de brochure of raadpleeg de technische omschrijving. 

Brochure bekijken

Standaard stompe deuren

Alle woningen in Villapark Facert krijgen standaard witte stompe deuren met aluminium deurkrukken. Wil je liever ander deurbeslag of andere binnendeuren? Geen probleem! Bespreek dit dan met de kopersbegeleider.

Keuken aanbieding

Een keuken is niet bij de woning inbegrepen maar Keller Keukens heeft wel een mooie keukenaanbieding gemaakt. Zo kost een complete keuken inclusief Siemens appratuur en montagekosten € 14.150. Het gaat dan om een greeploze keuken met composiet werkblad inclusief koelkast, combi-magnetron, inductiekookplaat met afzuigsysteem, vaatwasser en spoelbak met kraan. Heb je andere wensen? Geen probleem! Keller Keukens biedt een ruim aanbod van absolute A-merken. De ervaren keukenadviseurs vertellen je graag meer over de nieuwste trends en helpen je met het samenstellen van jouw klassieke, industriële, landelijke of moderne droomkeuken! 

Andere wensen?

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de leverancier is veel mogelijk. Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan, zowel de badkamer als het toilet zijn gebruiksklaar wanneer je de sleutel van je nieuwe huis krijgt. 

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws