Een wetenschappelijke benadering. Uitgedacht tot in het detail

Duurzaamheidsdoelstellingen, optimale leefbaarheid en sociale impact waren de basis voor Villapark Facet. Alle aspecten zijn in honderden parameters opgenomen. Het basismodel van de woning is vervolgens met behulp van kunstmatige intelligentie ontworpen. Uit de 64 miljoen varianten is die versie geselecteerd waar duurzaamheid, factor x, factor y het best tot hun recht komen. En vervolgens architectonisch verder uitgewerkt. Die samenwerking leidt tot een bijzonder resultaat. Een slim doordachte woning die ook architectonisch hoge ogen scoort.

image alt

Voor alle jaargetijden een comfortabel leefklimaat

Deze nieuwe en innovatieve werkwijze leidt in alle opzichten tot het meest optimale resultaat. Met royale woningplattegronden, een opvallende kamerbreedte van maar liefst 9 meter. Voor alle jaargetijden een comfortabel leefklimaat. In de winter prettig behaaglijk met een zuinig energieverbruik. En lekker koel in de steeds warmere Nederlandse zomers.

image alt

Veel flexibiliteit in de indeling

Het ontwerp bevat in het oog springende raampartijen die het beste zicht bieden op het groen en garant staan voor een prachtige lichtinval, zonder de warmte toe te laten. Slim, functioneel, maar ook architectonisch heel bijzonder. Voor alle woondromen, behoeftes en wensen is er tegelijkertijd nog veel flexibiliteit. Een open trap, werkkamer op begane grond of extra slaapkamer? Dat is aan jou!

Optimale woonbeleving

Deze woning is de beste som der delen, gevormd op basis van data. Aan alle facetten is gedacht, waardoor de woonbeleving optimaal is. Gebouwd in een parkachtige omgeving, omgeven door groen. De zichtlijnen altijd geoptimaliseerd. In de lichte woning is er altijd een heerlijk comfortabel klimaat. Bijzonder zijn de opvallende raampartijen, als scherpe belijningen, facet geslepen. Dit is wonen in zijn slimste vorm.

  Bekijk de planning
  Alles over duurzaamheid