Er zijn nog slechts enkele woningen vrij in Buitenoord. Dit is echt je allerlaatste kans want er komt geen nieuwe woningaanbod meer in Buitenoord. Bekijk snel de laatste bouwnummers en vraag een vrijblijvende optie aan!

Buitenoord in verkoop

Kortenoord: duurzaam wonen in Wageningen

Denk je aan Kortenoord, dan denk je aan groen. De singels met bomenrijen verwelkomen je met open armen in de wijk. De parkjes met wandelpaden en speelvoorzieningen nodigen je uit om van de natuur te genieten. Maar ook in huis is het goed vertoeven. De energiezuinige woningen zijn goed voor het milieu én de portemonnee. Kortom, groen vanbuiten en vanbinnen …

Groene omgeving

Veel Wageningers wonen met plezier in Kortenoord in één van de duurzame wijken: Mozaïekpark, Tuinwijk, Villapark Facet en Buitenoord. Het is hier behaaglijk wonen aan de knusse hofjes en rustige straatjes op het voormalige universiteitsterrein. Rust, groen en duurzaam. Dat is leven en genieten in Kortenoord. 

image alt

Wonen in Buitenoord

Buitenoord bruist! Wanneer je kiest voor een woning in Buitenoord woon je midden in het groen en vlakbij de stad. Je vindt in deze nieuwbouwwijk een divers aanbod aan woningen. Van zeer strakke architectuur tot charmante jaren '30 stijl woningen. 

In alle woningtypes staat duurzaam omgaan met energie voorop. Bijvoorbeeld door het gebruik van technieken als warmte-koudeopslag, warmteterugwinning en zonnepanelen. Dit zorgt voor forse energiebesparing. Zo houd je flink wat geld over en draag je bij aan bewust en toekomstbestendig wonen en leven.

Woningen bekijken
Mozaïekpark & Tuinwijk Naar de wijken
Duurzaam wonen in Wageningen De Visie