Tuinwijk
Logo Logo

Heb je de nieuwsbrief over de voortgang van de bouw van Tuinwijk fase 4 al gelezen?

Lees verder

De kopers die een woning hebben gekocht ontvangen van Trebbe af en toe een nieuwsbrief over de voortgang van de bouw van Tuinwijk. We delen deze informatie ook hier op de website.

Lees verder

We hebben weer een bouwupdate video van Tuinwijk. Mooi om te zien dat de eerste contouren van de woningen uit fase 4 zichtbaar zijn.

Lees verder

Ontmoet je buren

Facebook is een fijne plek om met elkaar te praten en elkaar te ontmoeten. Soms is het fijn om dit in besloten kring te doen. Maak, als koper van een nieuwbouwwoning, samen met je buren een besloten groep aan op Facebook en leer elkaar beter kennen.

Lees verder

Vanochtend mochten de eerste bewoners van Tuinwijk fase 3 de sleutel van hun nieuwe huis in ontvangst nemen. Uiteraard een bijzonder moment. We wensen de bewoners veel woonplezier toe!

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van een woning uit Tuinwijk fase 4, de bouw gaat binnenkort starten!

Lees verder

Er is de afgelopen maand weer hard gewerkt op de bouwplaats van Tuinwijk. Op de meeste woningen zit inmiddels een dak. En zie je hoe mooi de zonnepalen geïntegreerd zijn? De oplevering van de woningen uit fase 3 begint nu echt in zicht te komen!

Lees verder

Begin september deelden we een video waarin goed te zien was hoe ver ze waren met de bouw van Tuinwijk. De drone film die twee weken geleden werd gemaakt op de bouwplaats van Tuinwijk hadden jullie nog van ons tegoed. Het verschil tussen de twee filmpjes is groot, er wordt namelijk hard gewerkt op de bouwplaats. Zie jij de verschillen?

Lees verder

Het gaat goed met de bouw van Tuinwijk fase 3. Eind van het jaar worden de eerste woningen opgeleverd en binnenkort organiseert Trebbe een kijkmiddag.

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?