Tuinwijk
Logo Logo

Vandaag ontvingen de laatste bewoners van de nieuwe, gasloze wijk Tuinwijk in Wageningen de sleutel van hun nieuwe huis. Hiermee is de voltooiing van het tweede deelplan van Kortenoord, in de gevarieerde natuuromgeving ten westen van het centrum van Wageningen, een feit. Wageningen is een energiezuinige woonwijk rijker.

Lees verder

In april kregen de eerste bewoners van een woning uit fase 4 de sleutel. Nu 3 maanden later wordt ook de laatste woning opgeleverd. De laatste drone video laat zien hoe mooi Tuinwijk is geworden. We wensen iedereen veel woonplezier toe!

Lees verder

Valt het jou ook op dat je op vakantie altijd net wat lekkerder slaapt? Ontspanning speelt natuurlijk een rol, maar onderschat ook die rustige, luxe, harmonieuze hotelomgeving niet. Een serene plek met kwalitatieve, aaibare materialen; dat creëer je ook heel makkelijk thuis!

Lees verder

Op woensdag 17 april mochten de eerste kopers uit blok 13 de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst nemen. Uiteraard een bijzonder moment. Maar hoe ver zijn ze eigenlijk met de bouw van de andere blokken in Tuinwijk fase 4?

Lees verder

Wist je dat de opstalverzekering in moet gaan op de dag dat je de sleutel van je nieuwe woning krijgt? Voor de kopers van een woning in Tuinwijk is het dus belangrijk dat ze deze opstalverzekering op tijd regelen.

Lees verder

De woningen in Tuinwijk fase 3 zijn allemaal opgeleverd. En ook de oplevering van de woningen uit Tuinwijk fase 4 begint in zicht te komen. Zo krijgen de eerste kopers in week 16 de sleutel van hun nieuwe woning. Benieuwd hoe ver ze met de bouw van de andere woningen zijn?

Lees verder

Heb je de nieuwsbrief over de voortgang van de bouw van Tuinwijk fase 4 al gelezen? Met deze nieuwsbrief informeren zij in een ‘flits’ over de voortgang van het project.

Lees verder

In Tuinwijk is het laatste casco, van de in totaal 249 woningen die gebouwd gaan worden, gemonteerd. Ook is de 200ste woning inmiddels opgeleverd, nog 49 woningen te gaan!

Lees verder

De woningen in Tuinwijk fase 3 zijn voor een groot deel al opgeleverd. Ook de laatste woningen in blok 24 zijn nu bijna klaar. Op vrijdag 8 maart krijgen de laatste kopers de sleutel. De bouw van fase 4 verloopt ook voorspoedig. Benieuwd naar de vorderingen? Bekijk de drone video!

Lees verder

Heb je de nieuwsbrief over de voortgang van de bouw van Tuinwijk fase 4 al gelezen? Ondanks de kou gaat de bouw gewoon door!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.