Vrijstaande woning #407

€ 925.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Is bouwnummer 407 straks jouw eigendom? Deze vrijstaande woning geeft jou straks ultieme vrijheid! Want wooncomfort staat hier hoog in het vaandel. Zo heb je veel woonoppervlakte, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, een aangebouwde stenen berging met genoeg opbergruimte en prachtige achtertuin (op zuidoosten). De achtertuin is efficiënt in te delen en tevens genoeg plek voor al je tuinmeubelen. 

Vrij

Vrijstaande woning #407

€ 925.000
ca. 198 m2
6 kamers
bodemwarmtepomp
Parkeerplaats
ca. 123 m2Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Lagere kosten met een energiezuinige nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning in Buitenoord fase 7 biedt daarom, zéker in deze tijd veel voordelen, zoals:


-Energiezuinig A+++

-Lage energierekening

-Gasloos

-Vloerverwarming en koeling

-Balansventilatiesysteem

-Minimaal 9 zonnepanelen

-Extra leencapaciteit

-Bodemwarmtepomp


Meer weten?

image alt

Amsterdamse school stijl in een landelijk jasje

De woningen in Buitenoord fase 7 zijn ontworpen in de charmante jaren 30 stijl met karakteristieken van de Amsterdamse Schoolstijl. Architect Maikel Willems (Partner Martens Willems en Humblé) is samen met zijn team verantwoordelijk voor het ontwerp van dit bijzondere project en daar vertelt hij ons meer over.


“Wij halen onze inspiratie uit de directe lokale omgeving. Wat voor architectuur is er in de buurt te vinden? Voor dit project hebben wij ons laten inspireren door een aantal gebouwen in Wageningen dat ontworpen is door architect Cornelis Blaauw. De Amsterdamse School was de eerste complete en uniforme stijl voor grootschalige woningbouw. Cornelis Blaauw heeft deze stijl gebruikt en in een landelijk jasje gegoten. Zo heeft de architect het eigen gemaakt voor Wageningen. Dit vond ik heel ‘des Wagenings’ en dat gegeven hebben we gebruikt voor het ontwerp van Buitenoord.”


Lees het hele interview

Alternatief aanbod