Buitenoord
Logo Logo

Planning nieuwbouw Buitenoord

Op zoek naar een duurzame woning in Wageningen? In Buitenoord, het laatste deel van nieuwbouwwijk Kortenoord, staan zo’n 340 energiezuinige woningen op de planning. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen van fase 1. We verwachten in het najaar van 2019 in verkoop te gaan met de eerste 61 woningen in het zuidelijk deel. Bij voldoende voorverkoop start de bouw in het tweede kwartaal van 2020. Ongeveer een jaar later worden dan de eerste woningen opgeleverd. 

Op de hoogte blijven?

Wil je niets missen van de ontwikkelingen in Buitenoord? En als eerste horen wanneer we in verkoop gaan? Abonneer je dan onderaan deze pagina op de nieuwsbrief. Zodra er meer bekend is over de planning én de woningen, ontvang je bericht. Uiteraard maken we dat ook bekend op deze site.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.