Planning Buitenoord

In Buitenoord, het nieuwbouwplan in Kortenoord Wageningen, realiseren we circa 430 energiezuinige woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Buitenoord.

Beschikbaar woningaanbod

Fase 3b, 7b en 8 in Buitenoord zijn in verkoop en de toewijzing van de woningen heeft plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Indien er nog bouwnummers vrij zijn, dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Prognose start bouw en oplevering

De bouw van de 6 woningen in Fase 3b is gestart. Begin 2025 mogen de kopers de sleutel van hun woning in ontvangst nemen.

De bouw van de 9 woningen in Fase 8 is gestart. Begin 2025 mogen de kopers de sleutel van hun woning in ontvangst nemen.

De bouw van de 11 woningen in Fase 7b start in september 2024. Een jaar later worden de woningen opgeleverd.

Aan al bovenstaande prognoses kunnen geen rechten worden ontleend, omdat prognoses altijd afhankelijk zijn van onvoorziene zaken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Planning voorgaande fases

Maak je eigen account Mijn Eigen Huis
Hoe wil je wonen? Bekijk het actuele woningaanbod