Wonen in Buitenoord. Wat is er beschikbaar?

29 november '19

Er zijn nog slechts 5 woningen vrij in Buitenoord fase 1. Het gaat om drie vrijstaande woningen en twee 2 onder 1 kapwoningen. Zit er een woning voor jou tussen?

image alt

Bouwnummer 17

Bouwnummer 17 is door het vele groen aan de zijkant van de woning mooi gelegen. Deze 2 onder 1 kapwoning heeft een woonoppervlakte van 182 m2 en een ruime berging naast de woning met oprit voor een auto. De tuin ligt op het Zuid-Westen dus je kunt hier vrijwel de hele dag genieten van de zon. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers ene en Villeroy & Boch badkamer. De zolder is naar eigen wens in te delen. 

Prijs woning € 633.00 v.o.n.

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 64

Ook deze vrijstaande woning is lekker ruim. De woning heeft een woonoppervlakte van 182 m2 en standaard 3 slaapkamers. De ruime zithoek vind je aan de voorkant van het huis. Aan de achterkant van het huis vind je de keukenopstelling. Vanuit de keuken bereik je door middel van openslaande deuren de tuin die met een tuinligging op het Zuiden lekker zonnig is. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een Villeroy & Boch badkamer. En de zolder is vrij in te delen.

Prijs woning € 643.000 v.o.n.

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 81

Opzoek naar een betaalbare 2 onder 1 kapwoning? Bouwnummer 81 heeft een woonoppervlakte van 155 m2 en kost net iets meer dan vijf ton. Deze 2 onder 1 kapwoning heeft een berging naast het huis en 2 parkeerplekken op eigen terrein. De woonkamer met open keuken is lekker ruim en door middel van openslaande deuren kan je de tuin bereiken. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. Wil je graag een extra slaapkamer hebben? Realiseer deze dan op zolder. 

Prijs woning € 518.000 v.o.n.

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 82

Deze vrijstaande woning is met 200 m2 de grootste woning van Buitenoord fase 1. De woning heeft een open keuken aan de achterkant van het huis en door de erker aan de voorkant ontstaat er een lichte ruime zithoek. Op de eerste verdieping vind je 3 riante slaapkamers een badkamer met Villeroy en Boch sanitair. De zolder is nog vrij in te delen, creëer hier bijvoorbeeld een grote masterbedroom met eigen badkamer. De keuze is aan jou! 

Prijs woning € 693.000 v.o.n.

Woning bekijken

Bouwnummer 89

Bouwnummer 89 heeft een woonoppervlakte van 185 m2 en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze 2 onder 1 kapwoning is gasloos en heeft zonnepanelen op het dak. De keuken bevindt zich aan de achterkant van het huis en is ruim genoeg voor het plaatsen van een kookeiland. De zithoek is aan de voorkant van het huis gesitueerd en is door de erker lekker licht. Naast een riante ouderslaapkamer vind je op de eerste verdieping ook de badkamer met Villeroy & Boch sanitair en 2 kinderslaapkamers. De zolder is naar eigen wens in te delen.

Prijs woning € 592.000 v.o.n. 

Woning bekijken

Overtuigd?

Wacht niet te lang! Er zijn nog slechts 5 bouwnummers vrij in Buitenoord fase 1. Interesse? Bekijk de beschikbare woning hieronder op de verkavelingskaart. En bel Barten Tiemessen Makelaardij op 0317-422600 voor een vrijblijvende optie of stuur een mail naar [email protected].

  Woningaanbod bekijken
  Contact opnemen