Definitieve artist impressions Buitenoord fase 2

2 juni '20

Eerder hebben we al conceptversies met je gedeeld. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de woningen in Buitenoord fase 2 in Wageningen er uit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter... Want er is achter de schermen hard gewerkt om de beelden nog gedetailleerder te maken. De artist impressions zijn nu helemaal gereed. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de beelden! Bekijk hieronder dan snel de beelden!

Exterieur beelden

Wat zijn de beelden prachtig geworden! Alle exterieur en interieur beelden zijn inmiddels op de website gezet. Je kunt ze hieronder bekijken of onder het woningaanbod. De artist impressions laten de verschillen tussen de woningen goed zien. Op de eerste 4 beelden zie je de woning die ontworpen zijn door Bedaux de Brouwer architecten. Gevolgd door Weusten Liedenbaum architecten. En op de 2 laatste afbeeldingen zie je de Humble architecten woningen. Welke architectuur spreekt jou het meeste aan?

Interieur beelden

Kijk ook eens binnen bij één van de woningen. Door de interieur beelden krijg je namelijk een goed beeld hoe de woningen zijn ingedeeld. Wil je graag een ruime zithoek of grote leefkeuken of een hoekkeuken met barretje? Op afbeelding 1, 2 en 3 zie je het interieur van een vrijstaande woning. Afbeelding 3 is het interieur van een Bedaux de Brouwer 2 onder 1 kapwoning, gevolgd door de interieurs van twee verschillende hoekwoningen. En als laatste zie je het interieur van een Humble tussenwoning. Welke woning past het beste bij jouw wensen?

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod