Tuinwijk
Logo Logo

Begin september deelden we een video waarin goed te zien was hoe ver ze waren met de bouw van Tuinwijk. De drone film die twee weken geleden werd gemaakt op de bouwplaats van Tuinwijk hadden jullie nog van ons tegoed. Het verschil tussen de twee filmpjes is groot, er wordt namelijk hard gewerkt op de bouwplaats. Zie jij de verschillen?

Lees verder

Het gaat goed met de bouw van Tuinwijk fase 3. Eind van het jaar worden de eerste woningen opgeleverd en binnenkort organiseert Trebbe een kijkmiddag.

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

We hebben weer een nieuwe drone video! Hoe ver zijn ze met de bouw van jouw huis?

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Tuinwijk fase 4! Vanaf volgende week mogen jullie naar de notaris want de bouw gaat binnenkort beginnen.

Lees verder

We geven je graag een update van de bouwontwikkelingen tot nu toe!

Lees verder

Wanneer je het koopcontract van jouw nieuwe woning hebt ondertekend, is het tijd voor het uitzoeken van jouw droomkeuken! We geven je een aantal tips.

Lees verder

De adresgegevens van fase 3 en 4 in Tuinwijk zijn bekend. Op welk huisnummer kom jij te wonen?

Lees verder

Afgelopen maand werd er weer hard gewerkt op de bouwplaats van Tuinwijk.

Lees verder

Op de bouwplaats zijn ze druk bezig met de bouw van Tuinwijk. We geven je graag een update van de bouwontwikkelingen tot nu toe!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?